SSD Business
Bokmärk och dela

Nyheter & Reportage

to den 23 okt Denna veckan finns vi på Elmia Lantbruk Maskin & Fält Besök gärna vår monter i hall B nr B01:24! Där Sverigelanserar vi nya maltkornet KWS Irina och bjuder på tilltugg och provsmakning av mältad malt. Varmt välkommen! fr den 26 sep KWS IRINA visar framfötterna I Danmark tillhör KWS Irina de högst avkastande sorterna berättar Niklas Ingvarsson, Produktchef för Utsäde och Frö, Svenska Foder. I Frankrike har sorten avkastat en skörd på 108 mot mätaren och i Storbritannien 109 mot mätaren. Och nu börjar vi få resultat på våra egna fält... må den 22 sep Torp - årets vinnare! Nya fodervetet Torp - årets vinnare! Danska sorten Torp visar åter att den blir att räkna med. I den preliminära svenska försöksredovisningen 2014 har Torp oöverträffad skörd i de behandlade försöken jämfört med marknadssorterna både i syd och mellansverige. Torp är ett fodervete som behåller sin höga skörd även på de lite lättare jordarna enligt dansk erfarenhet. Den har god stråstryka och högt energiinnehåll. on den 10 sep Årets första resultat registrerat! Nu börjar resultaten från årets försöksodlingar rulla in! Först ut på Seedguide är höstrapsen... to den 14 aug Besök oss på Elmia mässan den 22-25 oktober 2014 Välkommen till vår monter på Elmia mässan den 22-25 oktober 2014. on den 6 aug ES Alegria - jämn och stabil i årets OS-försök Linjesorten ES Alegria visar 2014 att den är att lita på. I tre av fyra försök tillhör höstrapsen ES Alegria de allra bästa när de första resultaten publicerats på Svensk Raps hemsida. må den 2 jun KWS Irina är nu fullt rekommenderad av CBMO i Frankrike "KWS Irina är nu fullt rekommenderad av CBMO i Frankrike!!!" Detta betyder att full uppbackning gäller från alla mälterier och bryggerier i Europa och worldwide. må den 2 jun Scandinavian Seed deltog från Sverige vid ISF Congress 2014 i Kina ISF har till uppgift att förenkla handeln med utsäde i världen och stödja och representera utsädesindustrins intressen på en global nivå. Över 1000 delegater från världen samlas i tredagar och från Sverige deltog Johan Klingspor och Sven-Olof Bernhoff från Scandinavian Seed AB.
12345678910111213Nästa